2008. március 13., csütörtök

Békejel invitáló

Kedves Barátom!

Azért írok neked, mert keresünk olyan embereket Miskolcon (én legalábbis itt élek), akik szerint van értelme annak, hogy olyan közösségeket hozzunk létre szerte a világon, amelyek tudatosan tesznek az erõszak formái ellen, legyen az fizikai, faji, gazdasági, lelki vagy bármilyen más kisajátító érdek.

Olyanokat, akik szerint nem naív és felesleges dolog saját életünkön kivül másokkal is törõdni, és azzal, hogy beleszóljunk a közös életünk alakulásába.



Egyre több figyelemfelkeltő - ám békés, nemzetközi esemény jelenik meg a médiában is, mert az emberek érzik, hogy a világgazdaság és világpolitika, a környezetpusztítás egy embertelen rendszer lenyomata - s csak az elszenvedői lehetnek a megfordítói.

"Humanista Ifjak" kezdeményezésre március 29.-én, idén ötödik alkalommal szervezünk a egyre több helyen emberek alkotta Békejelet. ( 2004-es egyik hírösszefoglalója: http://www.origo.hu/itthon/20040320oriasi.html )

Idén Miskolcon is összehívjuk a bizakodó embereket a Sportcsarnok elé:


Az esemény szlogenje: A béke erő!

Sok segítségre lenne szükségünk, hogy minél színesebb, erõteljesebb, nagy rendezvényt tudjunk szervezni.
Az is nagy segítség ha ezt a levelet tovább küldöd, vagy felteszed a honlapodra, hirdeted rendezvényeken vagy bárhol. Persze az a legjobb ha csatlakozol és részt veszel.

Mint, minden évben, most is keressük társainkat, akik fontosnak érzik eljuttatni más emberekhez is ezt az üzenetet!
Keressük azokat, akik szívesen vesznek részt e különleges esemény szervezésében, és akik nem csak egy napra állnának ki a békéért!!!

Legyél Te is aktív részese a Békejelnek!
Központi weboldal: www.bekejel.net

Gyere el csütörtökön a következő szervezési találkozóra!

Nézzünk filmet, beszélgessünk, szervezzünk!
Időpont: MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN 18.00-tól
Helyszín: Compánia Kávézó (Andrássy u. 17 - az újgyőri főtérnél)

Nincsenek megjegyzések: